11 Mart 2009 Çarşamba

DUNYA TURK ARICILARI ICN BIRLIK CALISMASI

Degerli arici arkadaslar hepimiz biliyoruzki 3-4 yil oncesine kadar internete aricilik icin turkce bir yazi bulmak nerdeyse imkansizdi biz aricilar bu yazilari bulamadigimizdan kendi kendimize soruyorduk biz dunyanin neresindeyiz ne kadar geri ve disindayiz oysa biz kisa bir donemde yapilanip ayaga kalkiyorduk vede kalktik ama simdi yeniden kendimize sormaliyiz simdi dunya ariciliginin neresindeyiz nasil daha ileri gidebiliriz boyle tek tek sokak cocuklari gibi birbirimizi yipratarak ve birbirimizden daha dayi olmaya calisarakmi,aricilik site ve bloglari laf yetistirerek hayata kalamaz chat siteleri degil bilgi siteleridir ve o yolda atilimlar yapilmalidir,ve biz daha iyi bir gelecek icin hic kimseye karsi ve hic kimseyle guruplasma olusturmadan sadece turk aricilarin cikari ve gelecegi icin birlik olmaliyiz bunun icindirki bizi yilarca baglayan ve ayni sinifta bulusturan tek neden turk olmaktir turk dilini konusan tum dunya aricilarini kapsayacak bir calisma baslatmaliyiz artik sadece mahale,sehir,devlet icinde kalmak degil tum milleti kapsayacak bir calisma baslatmaliyiz ,yazacak daha cok seyim var ama okuyacak zamaniniz olmaz onun icin burda sozu bitireyim ,simdi kurdugum yeni bir blog sayfasina hep beraber ortak olalim bu hasan ve husenin blogu degil dunya turk aricilarinin blogudur herkes yazi yazmaktan cekinmemeli yazilarak care bulunmali ve yenilikler paylasilmalidir kimimiz yurt disindan kimimiz yurt icinden ama unutmamaliyizki hepimiz mehmet'cigiz ...
bu bloga yazi yazmak icin benimle iribata gecmek yeterli olacaktir msn adresim ile size bu bloga yazi yazmaniz icin davet gonderilecektir msn ;kosovaliarici@hotmail.com saygi ve selamlarimla bu cikisi saygiyla karsilamaniz dileklerimle http://www.dturkab.blogspot.com/

2 yorum:

arıbeyi dedi ki...

Fatihciğim kutluyorum seni bu düşüncenizden dolayı.Benimde aklımdan geçmişti böyle bir fikir. Çok iyi bir organizasyon ve çok yararlı bir oluşum olur tüm dünyadaki Türk Arıcıları için. Çalışmaları hemen başlat.Tüm kalbimizle yanındayız,bilmiş ol. Kolay gelsin.
SAYGILARIMLA.

Unknown dedi ki...

SEVGİLİ FATİH KARDEŞİM YAZINI OKUDUM VE BENİ ÇOK DUYGULANDIRDIN , GERÇEKTEN GURBETTEKİ KARDEŞLERİMİZ OLARAK VATAN ÖZLEMİNİ SİZLER ÇOK DAHA FAZLASIYLA HİSSEDİYORSUNUZ ,AMA UNUTMAYINKİ KALBİMİZ HEP SİZİNLE ATMAKTADIR.

YAPMIŞ OLDUĞUN ÇALIŞMAYI CANI GÖNÜLDEN DESTELİYOR VE ELİMDEN GELEN KATKIYI SAĞLAMAYA SONUNA KADAR HAZIR OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM,YENİ BLOĞUN HAYIRLI OLSUN.