19 Kasım 2010 Cuma

ARI - PAPATYA VE BLOGLARIMIZ

Delregi arici arkadaslar arinin papatyaya ugradigi gibi bizde bloglara cok nadir ugrar olduk bunun sebebi bazi nedenler diyebiliriz.
arilarin papatya cicegini hic gezmedigini duyuyordum bazi bloglarda pekte fazla gormemismit ama bazi takiplerden sonra arilarin papatyayi gezdigini gormus oldum .kis uzun bir donem yaz yorucu bir sezon aricilar icin ancak kis doneminde bazi paylasimlar yapma imkani oluyor .
Aslinda blog paylasimlarimiz heycanla suruyor[idi] bazi kendini asmis insanlar bu heycanin tadi tuzu olma hevesinden vazgecmediler ve blog paylasimlarinin tadi tuzu kalmadi, bakin sn.arici arkadaslar kac arici blog paylasimi yapiyor 2010 yilinda oysa 2009 ve evveli herkes paylasim utune paylasim yapiyordu heycanla her aksam eve gelir gelmez bloglari acip okuyor yeni yeni seyler goruyorduk ama bu dir dircilarin dirdirindan atik n.. okuyabiliyoruz ama saglik olsun 2 sene ilerledik aricilikta artik cok olmasin yeter bilgi. biz turk milleti boyle insanlar sayesinde cok kaybetik ama bazilari sohret oldu ve cirkinliklerini mezara goturecekler ya orda cok lazim olacak onlara .
bu yazim iyi niyetli oldugunu anlayanlar benim nekadar hakli oldugumu anlamakta zorluk cekmez ama bazi kisiler kizarak kotulugunu anlayip dogru yola doner insallah .
unutmayalim bir ahmaktan bile alabileecgimiz birsey [ibret] var her blog yazari bizim saglikli aricilik yapabilmemize yardim olur .ama onlara destek verip karsiligini vermek yerine baska seyler yapmamak gerek .
saygi ve selamlarimla

6 yorum:

Arıcı 07 dedi ki...

Fatih bloglar bazılarının menfeat kaynağı olmuş.yorumlarla hakarete uğruyoruz.bazı insanlar ukalaca bilgiçlik taslıyorlar.Bende soğudum bloklardan.Birde bloglara virüs bulaşmaya başladı.benim blog arıcı 07 de bunlardan birisi.Öyle olunca Facebook arıcı 07 de yazıyor ve paylaşıyorum.Senide bekler,bilgi desteğinide aktarmanı isterim.http://www.facebook.com/pages/ARICI-07/233753544152?ref=ts görüşmek dileğiyle.

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

selamlar
fatih kardeş
arılar olmazsa dünyanın sonu geleceğine göre
arıcılığa tüccar gözüyle para gözüyle bakılırsa böyel olması normaldir
bu memlkette ne süitimal edilmiyorki
kimi ana arı pazarlıyor kimi kovan
birçoğu arıcılığı amacından saptırmış
umarız zamanla arıcılığın değeri anlaşılarak
gereken değer verilir
kosovaya selamlar

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Mazrek,zamanla herşey rayına oturacaktır.Uzun soluklanmak her zaman iyidir,her kesimde olduğu gibi arıcılıktada birheves olanlar çıkar ama bilgiyi mezara değilde etrafına dağıtanlar herzaman sevgi ve saygıyla anılacaktır.Tekrar Kurban bayramınızı kutlar,sevgi ve saygılarımı iletirim.Sağlıcakla kalın.

HB dedi ki...

Bloglara virüs bulaşması olayı çok ilginç... Hem kendi elinde bulaştır, sonra da suçlu ara...

4 yılı aşkın süredir bu virüsler neden bizlere uğramıyor.

İlgi çekeyim diye bloga sağdan soldan bir sürü eklenti eklerseniz google bile ikaz eder cümle alemi...

Yorumlar konusunda da doğruyu söyledin mi, değil yorumu ilgili konuyu bile kaldırırlar blogtan...

Fatih hocam, ayrıca bir konuyu eleştirirken öyle kıyısından köşesinden dolanmayın.

Eleştirdiğiniz kim ve kimler ise direk yazın. Ya da en doğrusu onları yok sayın.

En fazla yorumunuzu kaldırırlar...

Ama bu sizin doğru yazdığınız gerçeğini değiştirmez.

Fatih dedi ki...

Evet degerli arici abiler yazilarinizi okuyarak aslinda birtakim cizgiler cizebiliyorum kendime.
bloglar heyecanini kaybetmis oldugu bir gercektir baska birgercekte bizim bu yazilari israrla ve iyi paylasimlarla surdurme imkanimiz bu heyecni nasil yeniden surdurebiliriz, Halil BILEN abi dedigin gibi bazi bloglarin bos ve eski dolaplarini tamamen silip onumuzu acmamiz gerek , benim icin butur bllog paylasimlarin onemi buyuk biz gecmise baktigimizda ariciligi cok cagdisi yaptigimizi goruyorum simdi bir degisiklik var ama yeterli degil bunu asmamiz icinde mutlaka bllog paylasimlarini devam etmeliyiz bakiyorum facebookta bir suru resim var ama sadece resim yetmiyon bunu anlatmak tartismak bilgilerimizi paylasmakta cok onemli bunlari yapabilmek icinde blog siteleri uygun konumda .
saygilarimla

Unknown dedi ki...

Arıcılık adına yapmış olduğunuz paylaşımlar çok güzel, ülke arıcılığı adına daha fazla biz arıcılar olarak daha fazla emek vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Saygılar...