1 Kasım 2008 Cumartesi

OXALIC ASIT KULANIMI

Varrovayla mucadelemizi bu uygulamayla sonlandirmis bulunuyoruz yavrunun sifir oldugu bu donemde bu etkili uygulamayla varrovaya son penalaltiyi atik ve varrova bu sezon ligden dustu, artik ariliktaki isleri tamamlamis bulunuyoruz simdi 2009'a umutla girecegiz, karamsar yilarimiz olmustu gecenlerde ne olacagi beli olmayan yilar kulandigimiz ilaclar negibi etkiliydi etki yapti yada birsey yapmamakla beraber arilarimiza zararmi yapti bilmiyorduk ama artik hersey geride kaldi simdi bilincli test ederek surekli kontrol altinda programli isler yapmaktayiz dilegimiz bu dunyada kulanilan guncel uygulamalra hareket etmek ilkel caglardan kulanilan uygulamalar biz aricilari ve arilari cok yiprati devir degisim devri aricilik sektorleride degisiyor gunden gune buna ayak uydurmakta bize kaliyor ..
saygilarimla ....

2 yorum:

Üzeyir Okkan dedi ki...

İyi akşamlar
Bazen öyle şeyler oluyorki yıllarca doğru olarak bildiğimiz bazı şeyler birde bakıyoruz yanlışmış veya bize zarar veriyormuş tabiki bunada alışmak zor oluyor.Yılların alışkanlıklarını silmekte kolay olmuyor.En doğrusunu bulmak için daha fazla araştırma yapmamız gerekmiyormu? Kolay gelsin.

Yalçın Sezer dedi ki...

Merhaba,

Kosovadan paylaşımların için öncelikle teşekkürler. Sizler orada bizlerin temsilcilerisiniz, o anlamda size büyük görevler düşüyor.

Tüm çalışmalarında sonsuz başarılar diliyorum. Arıcılık anlamında yardımcı olabileceğimiz her noktada hazır olduğumuzu bilmeni isterim.

Varova belkide arıcıların ve arıların en büyük düşmanı. Varovasız bir ilkbahar bol kazanç anlamına gelir.

Çalışmalaında başarılar dilerim.

Yalçın SEZER
www.teknikaricilik.com
www.bereketbal.com